Adevărul despre sistemul LASIK particularizat

Atunci când este vorba de sistemul LASIK particularizat, există mai mult în ceea ce priveşte adevărul
decât ceea ce pare evident

În calitate de chirurg, sunteţi întotdeauna în căutarea a ceea ce este mai bun pentru pacienţii şi cabinetul dumneavoastră. Totuşi, cu toate ideile geniale şi pretenţiile concurente de pe piaţă, poate fi dificil să ajungeţi la adevăr.

Unele sisteme LASIK pretind că oferă un „adevărat” sistem LASIK particularizat, dar puteţi începe să vă întrebaţi... Ce înseamnă, de fapt, particularizat? Ce înseamnă un sistem LASIK cu adevărat particularizat?

Ideea este că toate sistemele principale LASIK particularizate le oferă pacienţilor dumneavoastră o soluţie bazată pe front de unde. Totuşi, această aplicaţie unică nu este suficientă pentru ca sistemul să fie cu adevărat particularizat. Pentru ca un sistem LASIK să fie cu adevărat particularizat, acesta trebuie să vă ofere dumneavoastră, chirurgul, flexibilitatea de a face mai mult.

> Opţiuni multiple de tratament particularizat

> Gamă mai largă de pacienţi

> Rezultate mai rapide

Corecţia cu laser a vederii OptiLASIK® oferă o soluţie particularizată pentru chirurgi şi pacienţi deopotrivă - şi flexibilitatea de care aveţi nevoie pentru a face mai mult. Acţionată de sistemele avansate Laser excimer WaveLight®, Corecţia cu laser a vederii OptiLASIK® oferă opţiuni multiple de tratament particularizat. Acest lucru vă permite să alegeţi tratamentul optim pentru pacienţii dumneavoastră în mod specific:

> Sistemul LASIK Wavefront Optimized® a fost dezvoltat pentru a lua în considerare curbura unică a ochiului - păstrând forma naturală asferică a corneei - pentru mai puţine aberaţii sferice induse.1

> Sistemul LASIK Wavefront-Guided, împreună cu dispozitivul de diagnostic WaveLight® ALLEGRO Analyzer, este proiectat pentru a oferi tratamente personalizate cu reducerea aberaţiilor de ordin mai mare.2,3

> Sistemul LASIK Topography-Guided, împreună cu dispozitivul de diagnosticare WaveLight® ALLEGRO TopolyzerTM VARIOTM‡, permite tratamente particularizate în principal pentru următoarele indicaţii clinice: descentrări anterioare, mărirea zonelor optice mici, ablaţii neregulate provenite din tratamente anterioare şi cazuri post-RK, precum şi cazuri post-keratoplastie.

> Sistemul LASIK Topography-Guided, împreună cu dispozitivul de diagnosticare WaveLight® OculyzerTM II, permite tratamente particularizate în principal pentru următoarele indicaţii clinice: descentrări anterioare, mărirea zonelor optice mici, cicatrici ale corneei, ablaţii neregulate provenite din tratamente anterioare şi neregularităţi ale corneei centrale.

> Sistemul LASIK Asphericity-Guided (Custom QTM) a fost dezvoltat pentru a particulariza asfericitatea pacienţilor în cadrul tratamentelor prezbiopiei, precum şi pentru a oferi capacităţi suplimentare de particularizare.

Adevărul a ieşit în sfârşit la iveală despre „adevăratul” sistem LASIK particularizat - şi despre ceea ce poate face Corecţia cu laser a vederii OptiLASIK® pentru a vă oferi mai mult. Dar nu este nevoie să ne credeţi pe cuvânt... Comparaţi specificaţiile şi trageţi propriile dumneavoastră concluzii. S-ar putea ca adevărul să vă elibereze.

Informaţii consistente despre toate sistemele principale LASIK sunt disponibile cu promptitudine pe website-ul FDA (Food and Drug Administration- Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA ). Dacă doriţi să aflaţi detaliile complete şi să vă convingeţi unde duce adevărul, avem sursa pentru a vă ajuta să începeţi.

Referinţe

  1. Mrochen M, Donitzky C, Wüllner C, Löffler J. Wavefront-optimized ablation profiles: theoretical background. J Cataract Refract Surg. 2004;30:775-785.
  2. US Food and Drug Administration. Rezumat al datelor referitoare la siguranţă şi eficacitate pentru o aplicaţie în vederea aprobării suplimentare înaintea scoaterii pe piaţă. http://www.fda.gov/cdrh/pdf2/P020050S004b.pdf. Accesat în data de 12 februarie 2009.
  3. Padmanadham P, Mrochen M, Basuthkar S, et al. Wavefront-guided versus wavefront-optimized laser in situ keratomileusis: contralateral comparative study. J Cataract Refract Surg. 2008;34:389-397.